Det er ingen tvil. 13 grader, liten kuling og regn kan bare bety en ting: sommeren har kommet til Haugesund. Men alt dette vil endre seg snart fordi …

Tidspokalløpet (13. juni)

13. juni så braker det løs med tidspokalløpet. Ideen er like enkel som den er genial. Du padler i ditt eget tempo to runder rundt Hasseløy/Bakarøy. Den som har minst differanse mellom de to rundetidene vinner. Medbrakt klokke, telefon, etc. er selvsagt ikke tillatt. Etterpå blir det grilling og kos på kaien.

Husk å melde dere på i Padleboken. Påmelding gjelder også de som ikke skal padle, men som ønsker å være med på det sosiale, slik at vi får tatt med nok mat og drikke til alle.

Grunnkurs Hav UNG (2. – 4. august)

Haugesund Kajakklubb arrangerte i fjor grunnkurs hav for ungdom i alderen 12 til 15 år. Dette gikk så bra at vi ønsker å gjøre det igjen i år. Kurset er tilrettelagt for ungdom. Har du barn i denne alderen, eller kjenner noen som har barn i denne alderen og som kunne tenkt seg å prøve padling, meld dem på. Dette blir gøy!

Teknikkurs Hav (10. – 11. august)

Teknikkurs Hav er et kurs for alle som ønsker å forbedre padlingen sin. Her fokuseres det mer på teknikk og manøvrering enn på grunnkurset. Resultatet er bedre mestring av kajakken og at man føler seg tryggere ute på havet.

Status på båthuset

Nytt tak begynner å komme på plass, og det går nå an å se konturene av hvordan det vil se ut når det er ferdig. Det er blitt gjort en imponerende innsats over flere dugnader på å fjerne det gamle taket. Først takstein, så selve taket. Før vi vet ordet av det så er vegger og nytt gulv på plass.