Vi har i høst 5 kajakker til salgs for HKK’s medlemmer. Alle er godt brukende, men ikke som klubb-kajakker lengre da de har en senkekjøl som ofte har måttet kreve litt tilsyn pga feil behandling av brukerene. Kajakkene er jevnlig vedlikeholdt av klubben og er gode kajakker. Litt vedlikehold må påberegnes av eier da de har ikke blitt vedlikeholdt etter årets sesong og de selges som de står. (Senkekjølen må nok vedlikeholdes på de alle)

–> Det blir fellesvisning av kajakkene onsdag 20.10.2021 kl 18:00 til 18:30, ev etter avtale.
      For “privat visning” ta kontakt med oss på: post@haugesundkajakklubb.no

Kajakkene selges til høystbydende med følgende metode:
-Minstepris er  kr 1500,-
-Budene legges inn som kommentarer på siden til de respektive kajakkene og er bindende.
-Budslutt søndag 31.oktober kl 12:00 ev. 5 minutter etter siste bud.
-Kajakken må hentes innen en uke. (Hvis ikke selges de til den som har nest høyeste bud)
-Budøkning på minimum  kr 100,-
-Alle bud blir godkjent av klubben før de publiseres, så det vil være en forsinkelse fra du legger inn budet i kommentarfeltet til det vises. (så i teorien kan andre ha lagt inn bud før deg. Første bud gjelder. Hvis to like bud kommer inn, så er det kun første som blir publisert!)

Auksjonen er nå avlsuttet:
Kajakk 1: Valley Avocet
Kajakk 2: Valley Avocet