Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Padling og padleglede på Haugalandet siden på facebook blir brukt av klubbensmedlemmer og andre til å avtale padleturer og lignende. Denne siden er ment som en tjeneste for padlere som ikke har facebook men som har lyst til å være med på padleturer. Disse turene er i privat regi.

Det kan se ut som om det ikke er mulig å se kommentarer på websiden. For å se kommentarer trykk på View on Facebook under hver post. Du trenger ikke en facebook konto for å se kommentarer. Det er desseverre ikke mulig å kommentere tilbake på facebook uten facebook konto.

_____ FACEBOOK FEED _____