– Ytterligere klubbturer og arrangementer vil bli annonsert på kortere varsel via epost, nettside og/eller facebook.

Lørdag 30. juni 2018 Insta Mosevatn ved Folgefonna

Ferdig pakket og klar avreise fra klubbhuset kl 08.30. Vi kjører til Skånevik og tar ferje til Utåker kl 10.10. Videre kjører vi mot Dimmelsvik og tar av mot Matre ca 10 km der veien deler seg og holder til venstre. Etter ca 20 km i flott natur er vi ved startpunktet for turen.

Da vanntemperaturen er rundt null grader er tørrdrakt, to lag med ull og gode padlehansker samt grunnkurs hav påkrevd for å være med på denne turen. Planen er å padle inn mot isbreen. Da vi ikke vet hvordan isforholdene er på vannet før vi kommer fram, blir turen videre planlagt der.

Dette er en mulighet til å padle i arktisk farvann med både isflak og små isfjell i vårt nærmiljø (om vi er heldige).

Ta med: Mat og drikke, solbriller, solfaktor, lue/caps, klesskift og gode sko så vi kan gå litt i området rundt breen.

Transport til og fra turen må dere avtale selv. Mail adr til de påmeldte blir sendt ut til turdeltagerne når påmeldingsfristen er utgått.

Retur med ferje fra Matre kl 18.55

Vi kan ta med max 12 personer.

Påmelding innen 16.06.2018.

Påmelding til harald.bang@gmail.com

2. juli 2017 Kart & kompass

Den årlige kart- og kompassturen for klubbmedlemmer er i år lagt til 2. juli.
Harald Bang og Elin Olsgård tar oss med til et sted der vi skal navigere og finne frem via kart og kompass.
Kort teoretisk innføring/opplæring blir gitt før vi kjører et sted for å sette kajakkene på vannet.
Ta med eget kompass om du har.
God matpakke og klær for dagens værforhold, og kanskje et bad.
Påmelding innen 28. juni.
Meld fra på epost til haugesund_kajakkklubb@hotmail.com eller på facebook-arrangementet om du vil delta.
Fortell om du har bil, kajakkstativ, eller trenger skyss. Vi tar med klubbens kajakkhenger.

27. mai 2017 Klubbtur til Hanøya i Fitjar.

Kom å bli med på fellestur til Fitjar, padlemålet går til den vakre øya Hanøya, litt nordvest for Brandasund i Bømlo.
4 av våre erfarne klubbmedlemmer og aktivitetsledere inviterer deg med til ei perle av ei øy. «Etter å ha oppdaga den må vi bare tilbake gang etter gang. Ekteparet som bor på øya er varslet om at vi kommer og ønsker oss velkommen.: forteller de entusiastiske guttene Svein Kallevik, Harald Bang, Gunnar Kulseng og Svein Lohne.»

Påmelding skjer til gunnar.kulseng@gmail.com innen 24.mai.

Avreise Kajakklubben lørdag morgen kl 08.00. – retur ca kl 19.00
Vi benytter private biler med takstativ pluss klubbens kajakkhenger.Kjøreturen til Brandasund beregnes til ca 1,5 t.

Turens totale padlelengde er 8 km t/r. Turen passer for alle!
Hver enkelt har ansvar for riktige klær, mat, drikke og utstyr. Klubben tar med grillkull. Ta med myggolje/ knottmiddel.
Ved påmelding meld fra om du kjører selv, om du har takstativ til kajakk og evt. om du har plass til flere. Meld også fra om du trenger skyss av deg og kajakken.
Med fire erfarne turledere setter vi ikke begrensning på antall deltakere. Bli med, dette blir kjekt!

29. april 2017 inviterer  turgruppa klubbmedlemmer ut på årets første organiserte dagstur. Turen går til vakre Feøy, med sine smale passasjer, en mengde små øyer og kanaler og flotte rasteplasser (værforbehold, evt. alternativ tur).

Fremmøte i Grønningsjøen kl 11.00.
Turleder: Geir Johnny Kvalevåg.
Påmelding til turen på epost til : geir.johnny.kvalevag@gmail.com
Meld fra om du trenger transport av kajakk fra og til klubbhuset, da organiseres det transport på båttralle kl 10.30.
Av sikkerhetsmessige årsaker settes deltakerantallet til 10 personer ( kan evt. utvides når en ser hvem som er påmeldt).

Rednings-og rulle-trening i Haraldshallen

Kajakklubben har fått anledning til å benytte Haraldshallen for rednings- og rulle trening siste helgen i april. Her kan du både forbedre eksisterende ferdigheter og øve inn nye. Erfarne og kompetente veiledere/aktivitetsledere vil være tilstede. De eksakte treningstidene er:

• Lørdag 29. april kl. 08.00 – 10.00
• Lørdag 29. april kl. 17.00 – 19.00
• Søndag 30. april kl. 08.00 – 10.30
• Søndag 30. april kl. 16.00 – 18.00

Det blir fremmøte på klubbhuset ca. 20 minutter før hver treningsøkt.

Arrangementene er lagt ut på Facebook som du kan melde deg på, men hvis du foretrekker å melde deg på via epost, kan du sende en meldingen og si hvilken økt du ønsker å delta på (haugesund_kajakkklubb@hotmail.com).

Vi håper mange blir med på disse arrangementene. Det er både kjekt og lærerikt.