Vi får veldig mange henvendelser for tiden, og for å svare på et par raske spørsmål:

  • Kommer det flere kurs? Ja! Det vil komme flere kurs! Så fort vi har spikret datoer og kursholdere så blir det offentliggjort her på hjemmesidene under KURS og på facebook.
  • Kan jeg stå på venteliste? Desverre, vi har ikke mulighet til å følge opp ventelister på en rettferdig måte, klubben drives som kjent på dugnad Vi offentliggjør ledige plasser på kurs så fort det er en avmelding e.l. på hjemmesiden under KURS og på facebook.
  • Kan jeg ta med kajakken på overnattingsturer? Vi prøver å tillate det, men har sagt at dere må først sende oss en mail for å få godkjenning til dette. Dette fordi det er arrangementer der kajakker brukes og vi skal sikre at det er nok kajakker til dette og til dagsturer.
  • Må jeg egentlig bruke loggboken? JA! den SKAL brukes av alle som låner kajakk av HKK. samtidig anbefaler vi alle som har private kajakker også å bruke denne. Det er din egen sikkerhet det handler om. Om du ikke kommer tilbake vil det gå melding til styret som vi følger opp. + at det er jo veldig kjekt å se selv i etterkant hvor mange turer man har og hvor langt man padler.

Og helt til slutt: Det er nå sommerferie og flere av oss er på bortreiste, det kan derfor ta litt lengre tid enn normalt å få svar på henvendelser etc. Vi svarer så fort vi kan så bare vær litt tålmodig!

Vi ønsker dere alle en riktig god padle-sommer!!

Mvh
Styret HKK